Stacks Image 71
Stacks Image 74
Stacks Image 77
Stacks Image 80
Stacks Image 83

Hier geven wij u een paar adressen van eetgelegenheden in de buurt.

(Als u op de naam of een plaatje klikt gaat u naar de website van dat onderwerp)

Stacks Image 8

Lekker eten en drinken aan het water. U vindt Strandbrasserie De Landing op een unieke locatie, direct aan de Westerschelde en het Scheldestrand, verscholen achter de Zeedijk van Baarland.

Stacks Image 15

Hier kunt u aziatische gerechten krijgen. Zowel buffetten als a la carte. Ook bezorgen aan huis boven de € 15,00 (Kosten zijn € 5,00)

Stacks Image 22

De Kleine Toren is een van weinige restaurants die gevestigd is in een voormalige (gereformeerde) kerk. Wel heel á la carte.

Stacks Image 30
Bij ons kunt u iets drinken of eten. Wij beschikken over frituur en Italiaans ambachtelijk IJS
Stacks Image 37

Dorpscafé met een grote biljartclub. En waar diverse grote evenementen worden gevierd. Hier kunt u lekker even uitrusten en genieten van een drankje

Eetcafé De Smitse in 's-Gravenpolder

Stacks Image 44

Men serveert een frietje mét, snacks, frikandellen, een broodje kroket en men kan op de uitgebreide kaart vast zijn keuze maken.

Stacks Image 52
Bij ons eten is een belevenis. In onze vernieuwde Zee-eterij kunt U genieten van onze gerechten op een unieke locatie aan de jachthaven met uitzicht over het Nationaal Park “De Oosterschelde”
Stacks Image 66
Compagnie Surf et Turf is een horecapaviljoen bestaande uit een nostalgische treinwagon met keuken, bar en zitplaatsen, groot overdekt terras op ‘uitzichthoogte’ en een sfeervol buitenterras.